Binnenkort start Theater Tegendraads in een ruimte van het voormalig pand van ’t Venster aan de Generaal Foulkesweg 42a in Wageningen. Tegendraads is de theatergroep voor mensen met een beperking in Wageningen en omgeving.

Een prachtige plek waar zij hun stukken kunnen gaan maken.

Creatievelingen

Tevens is het de bedoeling om deze plek te gaan delen met andere creatievelingen in de omgeving. Een plek waar op een laagdrempelige manier mooie dingen kunnen worden gemaakt.

Echter moet er nog wel wat gebeuren voordat deze plannen kunnen starten. De ruimte moet geschilderd worden en er moet een nieuwe vloer in. En uiteraard moeten er stoelen komen zodat deze ruimte net als vroeger weer als presentatieruimte kan worden ingezet.

Theater Tegendraads heeft helaas niet alle middelen om deze opknapbeurt zelf te bekostigen en daarom hebben ze een project bedacht waarin jij hen kan helpen deze ruimte geschikt te maken voor onze acteurs en actrices. Daarnaast werk je mee aan een plek in Wageningen die gebruikt kan worden door andere artistieke projecten in Wageningen.

 

Je eigen theaterstoel

Om ze te steunen kun je nu een stoel adopteren! Hoeveel mensen kunnen er nou zeggen dat zij een theaterstoel met daarop hun eigen naam hebben?

Er zijn 50 stoelen beschikbaar!

Daarnaast brengt dit ook een aantal voordelen met zich mee:

  • Een naamsvermelding op de door jouw geadopteerde stoel
  • Gratis kaartje voor onze eerste voorstelling

Verder werk je natuurlijk mee een plek waar acteurs en actrices met een beperking in een prikkelarme omgeving theater kunnen maken.

Klik hier om direct je eigen stoel te adopteren! 


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *