We zijn alweer een tijdje verder en komen steeds een stap dichterbij onze eerste repetitiedag. Maar voordat het zover is moeten we nog een paar dingen regelen.

Zo is het wel handig als we acteurs en actrices hebben. En daar wordt erg hard aan gewerkt. De eerste aanmeldingen druppelen binnen en vanaf 21 april start onze grote wervingsactie. Vanaf deze dag gaan we 600 uitnodigingen verspreiden en krijgen onze posters een mooie plek in Wageningen, Rhenen, Veenendaal, Ede, Bennekom, Renkum en Heelsum.

Ook achter de schermen zijn we bijna startklaar. Alle officiële stappen zijn gezet om onze dagbesteding te kunnen gaan openen. We hebben onze eigen bankrekening en we hebben zelfs al onze eerste blauwe brief ontvangen. Gelukkig was dit slechts een bevestiging dat onze stichting nu ook bij de belastingdienst staat ingeschreven.

Vorige week hadden wij een photoshoot bij www.dajafotografie.nl voor onze uitnodiging die wij gaan versturen. Heel erg gaaf om ook daar weer te merken dat veel mensen onze plannen erg waarderen en graag hun steentje willen bijdragen. Daarnaast hebben we ook erg veel lol gehad tijdens deze shoot.

En wachtend op die laatste flyer staat het Tegendraadsteam klaar om iedereen in de omgeving te laten weten dat we er zijn en hele toffe theaterstukken willen maken met mensen met een beperking. Want zeg nou zelf, dat is toch het mooiste wat er is!

 


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *