In onze vorige blog vertelde we over onze plannen. De stichting moest nog worden opgericht en we stonden nog helemaal aan de start van ons nieuwe avontuur.

Nu zijn we een tijd verder en kunnen we met trots vertellen dat we bestaan! Onze eigen theatergroep Stichting Theater Tegendraads is een feit. Nu kunnen we eindelijk beginnen met onze missie:

‘Theater maken met bijzonder talent’

Ook het eerste promotiemateriaal druppelt langzaam binnen en we zijn druk bezig met het voorbereiden van leuke Tegendraads pakketjes.

Deze pakketjes gaan we de komende weken natuurlijk ook bezorgen zodat iedereen heeft gehoord van Stichting Theater Tegendraads.

Verder wordt er op de achtergrond gewerkt aan alle andere zaken die nog geregeld moeten worden om te kunnen starten. En uiteraard beginnen de plannen voor een eerste voorstelling ook steeds meer vorm te krijgen.

Wij kunnen niet wachten op de eerste Theater Tegendraads dag en tot die tijd werken we hard door aan alle voorbereidingen die hiervoor nodig zijn. Want laten we eerlijk zijn, als je het doet, moet je het goed doen!

Benieuwd naar onze volgende blog? Houd onze Website, Facebook en Instagram in de gaten!

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *