Op een donderdag moet ik me enorm haasten om op tijd in mijn kantoor te zijn. Er komt namelijk een fotograaf langs om een foto te maken voor een artikel in de Gelderlander.

Ik waan mij een weg door de files en precies op tijd was ik er. Een kwartiertje later belt de fotograaf aan. Hij komt binnen, klik en is weer verdwenen.

Een uurtje later wordt er weer aangebeld. Dit keer is het de journalist die een artikel over ons gaat schrijven. Na een kopje koffie begin ik enthousiast te vertellen over Tegendraads en voordat ik het weet zijn we een uur verder. Ik pak nog snel wat flyers om mee te geven en met een ‘tot ziens’ gaan we allebei weer onze eigen weg.

En dan is het afwachten. Heb ik alles wel goed verteld? Zou ze nou wel goed begrepen hebben wat ik allemaal bedoel? Als er straks maar geen rare dingen in die krant staan….

Vandaag is het dan zover. Om 9:00 uur in de ochtend kreeg ik een berichtje van iemand met de tekst:

Je staat er in!

Uiteraard ben ik direct naar de supermarkt gereden om een krant te kopen en ik moet zeggen… het is een prachtig artikel geworden! Wat is het toch fijn om te merken dat zoveel mensen onze plannen omarmen.

Om een lang verhaal nog ietsje langer te maken.. Het is een prima woensdag!


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *