Jan-Willem Slotboom

Oprichter, Theatermaker, Muziekdocent, Zakelijk/Artistiek leider

Theatermaker/muzikant, ruim 7 jaar ervaring in theater maken met mensen met een beperking.
Daarnaast maakt Jan-Willem ook theater met jongeren en is regelmatig als acteur en/of muzikant te zien in uiteenlopende projecten en producties. Enthousiast, gedreven en passie zijn de woorden die Jan-Willem typeren als mens, theatermaker en muzikant.

 

 

Wendy van Capelle
Dansdocent, Choreografe, Artistiek leider

Wendy is afgestudeerd dansdocente aan Codarts in Rotterdam. Ruim 10 jaar ervaring in het maken van choreografieën met mensen met een beperking en daarnaast ook docente en mastertrainer van verschillende soorten yoga zoals intrinity en aerial yoga. Daarnaast nog mastertrainer bij H.O.W. Iemand met verstand van dans en beweging

 

Albert Welgraven
Bestuurslid, Raadgever

Albert heeft ruim 10 jaar ervaring in de bouwwereld. Een nuchtere en realistische kijk op de zaken en is met deze eigenschappen een perfecte aanvulling op het “tegendraads’ team.

 

 

 

 

Bas Groen
Lichttechnicus

Bas heeft ruime ervaring in de theaterwereld. Hij zet zich al jaren in voor verschillende theatergroepen in de omgeving. Daarnaast heeft Bas meer dan 10 jaar aan ervaring in het technisch begeleiden van theatervoorstellingen gespeeld door spelers met een beperking.

 

 

 

Mark Ditewig
Geluidstechnicus

Mark is afgestudeerd aan de opleiding: Podium en evenemententechniek. Heel veel ervaring op verschillende podia en festivals in het hele land. Een echte alleskunner met een praktische oplossing voor elk technisch probleem.